• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl

Veelgestelde vragen

Met behulp van deze pagina hebben wij de meest voorkomende vragen voor jullie proberen uit te werken. Mocht het zo zijn dat jij een vraag hebt die hieronder niet wordt beantwoord? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen, bellen of de WhatsApp functie te gebruiken!

Het is mogelijk een adreswijziging voor een lopende bestelling te wijzigen. U kunt deze telefonisch doorgeven of u kunt een e-mail sturen naar info@derozewolluk.nl.
Tijdens openingstijden kunt u bellen naar het volgende nummer: (0416) 20 23 86. Buiten de openingstijden verzoeken wij u een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mail adres
De roze wolluk is gevestigd te Waalwijk, Stationsstraat 51, 5141 GC. Het is mogelijk onze vestiging te bezoeken met het openbaar vervoer. U neem de bus van uw woonplaats en stapt uit bij busstation vredesplein Waalwijk. Vervolgens is het maximaal 2 minuten lopen naar de winkel.
De openingstijden zijn te vinden op de contactpagina. Klik hier en u wordt doorverwezen naar onze contactpagina.
Er zijn meerdere manieren hoe jij op de hoogte kan blijven. Hieronder zijn de mogelijkheden overzichtelijk weergegeven:
  • Facebook (hier worden wekelijks updates op geplaatst)
  • Instagram

Hierbij heeft u twee keuzes:
  • Derozewolluk – hier worden wekelijks berichten op geplaatst
  • Hippe Pip – de leuke outfits van Pip worden hierop geshowt
  • Nieuwsbrief (maandelijks wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwtjes)

Ja zeker, deze zijn te vinden onder het kopje cadeaubonnen. Geboortekaarten zijn te vinden onder het kopje accessoires.
Wij hebben een nummer voor tijdens de openingstijden en dat is ons nummer voor in de winkel (0416 – 753 906). Buiten openingstijden (tot 10 uur in de avond) zijn wij voor u bereikbaar op WhatsApp!
Wij maken gebruik van de betaalservice Mollie. De meest voorkomende betaalmethodes worden door Mollie gelevert. Wilt u precies weten welke services Mollie levert? Klik dan hier voor meer informatie. https://www.mollie.com/
Op het moment dat De Roze Wolluk een kortingscode vrijgeeft kunt u voordat u afrekent deze invoeren. Het systeem regelt de rest en de korting wordt verrekend met de oorspronkelijke prijs.