• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl

Over ons

De Roze Wolluk, voor vele een warm welkom. Wij staan voor gastvrijheid en alle persoonlijke aandacht voor de klant. Wij genieten van alle vrolijke Mama’s , Papa’s, Opa’s , Oma’s , kinderen en noem het maar op. Alle komen ze voor iets speciaals en wat geweldig dat wij daar van mee mogen genieten.

2018

De start van de webshop

Na wat enige twijfel hebben wij de keus gemaakt om naast de winkel een webshop te starten. Dit vonden wij eigenlijk best wel eng maar nu gaan wij er vol voor! Wij hopen dat wij dezelfde gastvrijheid uit kunnen stralen in onze webshop. Wij staan voor een goede service en een zo persoonlijk mogelijk advies.

2017

Onze eigen modeshow

Hoe gaaf is het niet om een eigen modeshow te organiseren met jouw eigen collectie kleren. In samenwerking met een andere kleding winkel hebben wij een fantastisch event georganiseerd. Hier hebben wij zo van genoten en heeft ons er weer aan herinnert waar wij het allemaal voor doen; iedereen even dat gelukmomentje bieden op het moment dat jij of jouw lieveling die nieuwe outfit aan heeft.

2015

De verhuizing

De verhuizing naar Stationsstraat 51 is voor ons een belangrijk moment geweest. De nieuwe winkel biedt ons meer mogelijkheden. Een van de redenen is dat wij vanaf dat moment zijn we uitgebreid in ons assortiment (en er naar onze mening nog meer sfeer hangt in de winkel!).

2010

De start van De Roze Wolluk

Wat bijzonder als je als moeder en dochter zo een winkel samen kunt runnen. Elke dag zijn wij weer blij om iedereen van dienst te kunnen zijn. Elke dag weer krijgen wij zo veel leuke reacties van mensen hoe zij zijn geholpen. Dit is wat ons echt gelukkig maakt.

Wat vinden wij?