• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl


Your wishes handmade items

Het merk Your Wishes staat voor handgemaakte producten voor de kleintjes. Het zijn stoere en kwalitatieve producten waarbij er alles aan is gedaan dat jouw kleintje zich er prettig in voelt. De collecties wisselen snel en worden met veel passie gemaakt door de ontwerpers van het Your Wishes team. Wij omschrijven de collectie als eigentijds en vernieuwd. Waarbij er eigen teksten worden bedacht en met de hand worden bedrukt! Super leuk voor alle (aanstaande) mama's.

Kwaliteit en exclusiviteit staan voorop in de producten van Your Wishes. Dat het bij dit merk gaat om de kleinste dingen komt terug in de slogan die zij voeren: "Little Things For Little Ones". Deze items vinden wij dan ook echt bijzonder en nergens anders te vinden!

Ben jij benieuwd naar het complete verhaal van Your Wishes? Klik dan hier om naar de pagina te gaan

Welke producten hebben wij tot nu toe in onze collectie

  • Tee"s (T-shirts)
  • Sweaterdresses

Wat kunnen jullie nog meer gaan verwachten van ons assortiment(H3)? Dat houden wij nog even voor ons omdat wij jullie anders helemaal nergens anders meer mee kunnen verrassen! De producten worden met de hand gemaakt waardoor de voorraad soms beperkt is. Wij vinden dit juist hartstikke leuk waardoor wij jullie elke keer weer kunnen verrassen met nieuwe items! Dus houdt onze nieuw binnen pagina goed in de gaten.

Waarom hebben wij gekozen voor Your Wishes?

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. Daarom zijn wij van mening dat dit merk een perfecte aanvulling is op ons assortiment. De handgemaakte truien, sweaters, accessoires, broekjes en de rest van de collectie zijn zo leuk. Verder vinden wij het als winkel super fijn dat de collectie snel veranderd. Doordat de collectie zo snel veranderd zijn er vaak nieuwe producten die wij aan jullie kunnen laten zien!