• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl


Het ontstaan van Love2wait

Wachten op de baby in stijl dat is waar het merk Love2wait voor staat. Dit is allemaal gekomen nadat onderneemster Wendy zeven jaar geleden nadacht om een nieuw label te beginnen voor de moderne vrouwen die dachten dat er geen "trendy kleding" bestond voor tijdens de zwangerschap.

Vrouwen dragen door die gedachten vaak normale kleding dat kan leiden tot ongemakkelijke situaties tijdens een zwangerschap doordat het comfort ontbreekt. Hierdoor is het idee ontstaan om trendy zwangerschapskleding te ontwerpen waarmee jij in stijl kan wachten op de baby. Hierdoor is de naam Love2wait ontstaan en is er een start gemaakt met het ontwerpen van de eerste zwangerschapskleding. De extra inspiratie voor de andere onderwerpen volgde al snel doordat onderneemster Wendy in contact is gekomen met Romy. Zij is een inspiratiebron geweest door haar eigen verhaal te vertellen over haar zwangerschap en door haar persoonlijke statement. Romy vind namelijk dat het niet nodig is dat zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap hun identiteit veranderen. Zwangerschapskleding is namelijk trendy en niet te onderscheiden van de nieuwste mode.

Love2wait inspiratie

Tegenwoordig kun je tijdens een zwangerschap niet om het merk Love2wait heen. Het is een jong bedrijf dat inspeelt op het modieuze leven van de zwangere vrouw. De trendy jeans broeken die van nature past uit de Love2wait collectie worden zelfs gedragen door vrouwen die niet zwanger zijn. Dit wordt vaak gedragen in combinatie met een trendy top waaraan karakter wordt toegevoegd door de L2W-prints. Onze medewerkers denken regelmatig mee en mede daardoor zijn er nieuwe oplossingen bedacht om de sterke groei tijdens de zwangerschap op te vangen.

Love2wait heeft een duidelijk impuls gegeven aan de zwangerschapskleding in Nederland. Het verschil met de positiekleding van vroeger en nu is goed zichtbaar. Ze bieden een breed assortiment aan met slimfits, flaired jeans, jeggings en traditionals als de bootcut. In deze hippe collectie wordt er gebruik gemaakt van moderne kleuren, trends en coole prints. Bekijk daarom snel alle producten in de webshop van Love2wait.