• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl


KIDZROOM kinder rugzakjes

De collectie van KIDZROOM is constant in verandering. Vaak krijgen wij de vraag welke rugzakken tot het assortiment behoren maar dit vinden wij lastig om antwoord op te geven. Wil jij echt niks missen en altijd op de hoogte zijn? Dan is de beste oplossing om de webshop van de roze wolluk regelmatig in de gaten te houden zodat jij als eerste bent met deze te gekke rugzakjes. Want zeg nu zelf, deze peutertasjes zijn toch te schattig voor woorden? Wil jij meer advies over hoe hier een perfecte outfit mee te combineren is? Kom dan naar onze winkel. Elke dag willen wij iedereen helpen om een leuke outfit samen te stellen voor jouw kindje!

Deze kinderrugzakken zijn de ideale toevoeging aan de outfit! Benieuwd welke outfit hier het beste bij past bekijk dan onze nieuwe collectie onder nieuw binnen!

Wat vinden wij leuk om te vertellen over deze kinder rugzakjes?

De KIDZROOM tasjes zijn in korte tijd super populair geworden onder ouders. Deze tasjes zijn ontworpen met een leuk design en zijn ideaal om de broodtrommeltjes in mee te nemen naar school of de peuterspeelzaal. De stylisten achter KIDZROOM zijn elke dag bezig met het bedenken van nieuwe tasjes voor kleuters, peuters en kinderen die nog op de lage school zitten. Wat terug te zien is in de kleurrijke en mooi te combineren designs op de tasjes vinden wij! Alle details zijn met zorg uitgekozen om deze peuter tasjes op te laten vallen!

Unieke eigenschappen aan deze tassen:

  • creatief ontwerp
  • verlengde labels (binnen de kortste keren openen ze die tasjes helemaal zelf
  • gefoamde schouderbandjes
  • groot binnen- en buitenvak

Wil jij nog meer weten over de hoe KIDZROOM te werk gaat? Bekijk dan de website!