• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl


Happy Horse knuffels

In ons knuffel assortiment vind je de zachte, eigenwijze knuffeldieren van Happy Horse. De ontwerper van Happy Horse speelt met veel verschillende zachte trend kleuren waardoor de knuffels karakter en de juiste lieve uitstraling krijgen.

Met een vleugje humor, kwalitatieve materialen en dessins, krijgt het designteam van Happy Horse het steeds weer voor elkaar om de aandacht van kinderen te krijgen. Het doel van de knuffels is het toveren van een glimlach of een grinnik op de gezichten van uw kindje. Happy Horse weet precies waar een knuffel voor moet staan en een zachte knuffel mag natuurlijk niet ontbreken bij een kind.

Kinderen spelen, lachen en worden graag getroost door een zachte knuffel met een iets wat eigenwijs uiterlijk. Een kind hecht dus veel waarde aan een knuffel. Een heel belangrijk onderwerp voor Happy Horse is de veiligheid van uw kind. Om deze reden moeten alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan het CE-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de knuffels voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Over Happy Horse

Happy Horse bestaat al sinds 1963 en dat betekent dus al ruim meer dan 50 jaar knuffelplezier voor verschillende generaties. Het is allemaal begonnen met het verkopen van geïmporteerde vilten pyjamazakken uit Japan. Daarna breidde de collectie zich al snel uit met knuffels en poppen die zelf werden ontworpen tot op de dag van vandaag. Hierdoor heeft het merk Happy Horse zich neergezet als een toonaangevend label van Nederlandse knuffels. Iedere dag staat Happy Horse garant voor een collectie die steeds goed up-to-date wordt gehouden. Sinds 2008 is er een nieuw designteam samengesteld met veel nieuwe ideeën waardoor het mogelijk is geworden om steeds verder uit te breiden binnen Europa.