• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl

Naar de Efteling met Pip

Hi allemaal, daar ben ik weer.

Zo dat is even een tijdje geleden zeg. Het was ook allemaal zo druk deze vakantie. We gingen zelf op vakantie met onze familie naar Turkije wat echt super leuk was, we hebben veel uitstapjes gedaan en ik ben ook vaak naar oma Helma of oma Gerrie geweest als mama moest werken. Dat vind ik niet erg hoor, want mijn lieve oma’s verwennen mij altijd veeeeeel te goed.

Vandaag wil ik een stukje schrijven over de Efteling waar ik vorige week ben geweest met opa Pierre, Evi en mijn neefje Job. We hebben met bijna heel de familie een Efteling abonnement dus we gaan best vaak naar de Efteling als daar tijd voor is. Zo gingen we afgelopen week dus gezellig met z’n viertjes.

Het was heel gezellig en we hebben veel gelachen samen. We zijn in het Poppenfestival geweest, in de bootjes, in de draaimolen en we hebben een lekker ijsje van opa gehad. Gelukkig was het niet zo druk toen we in de Efteling waren dus konden we zo doorlopen. Ook zijn we naar de Sprookjesboomshow geweest. Daar kunnen Job, Evi en ik zoooo van genieten. En opa geniet vast weer van ons plezier samen. Het was dus een erg geslaagd dagje met zijn 4e.

Hier zaten we met z’n alle in het bootje. Lekker een broodje te eten en te kijken naar de vogeltjes. Oh, en ik moest natuurlijk weer even gek doen!

Na een lange, maar leuke dag liepen we daarna weer richting de uitgang. Tot snel Pardoes en Pardijntje!

Liefs, Pip