• Stationsstraat 51, 5141 GC Waalwijk
  • 0416 202 386
  • info@derozewolluk.nl

Een geslaagde shoot met Pip

Wat was het heerlijk weer afgelopen maandag, rond een uurtje of 8:30 kwam er al een lekker zonnetje doorheen. Dit beloofde een mooie dag te worden. Mama kreeg een berichtje van Mirthe met de vraag of ik (Pip) het leuk vond om te gaan shooten voor @hippepip, nou en of. Ik ben altijd wel in voor een gezellige shoot. Zo gezegd, zo gedaan want om 9:30 zaten ik, mama en Mirthe op de fiets naar het Wandelpark in Waalwijk. Mama had een grote rugzak bij met oud brood voor de wakkies (eendjes) die ik mocht gaan voeren.

Dat vind ik altijd zo leuk om te doen. Eenmaal aangekomen bij het Wandelpark liepen we met z’n drieën het park in. Het was nog heerlijk rustig maar er waren helaas geen wakkies te bekennen. Mama gaf mij een leuke outfit aan van nOeser en Mirthe pakte alvast haar camera tevoorschijn. Ik kreeg van mama een supertof tuinpak aan met een vestje erop en leuke kniekousen van nOeser. Omdat het nog een beetje koud was deed mama me ook een sjaaltje aan (Mingo) en natuurlijk niet te ontbreken: mijn Old Skool Vans! Samen met Mirthe struinde ik door het Wandelpark op zoek naar de wakkies. Helaas waren er bijna geen eendjes te zien, dat vond ik wel heel jammer. Tot dat ik opeens in de verte iets zag bewegen. Ik schreeuwde heel hard “waaaaaaaaakkie, waar ben je?”. We rende er naar toe en ja hoor, eindelijk zagen we daar een wakkie.


Terwijl ik de eendjes aan het voeren was, gebeurde er opeens iets heel vervelends. Ik werd namelijk gepoept door een vogel op mijn hoofd! Ow nee, wat nu. Mirthe en mama konden er wel een beetje om lachen maar ik wist niet wat er aan de hand was. Ze hebben er nog een foto van gemaakt ook, ach ja het was eigenlijk toch ook best wel grappig...


Mama haalde de vogelpoep even van mijn hoofd af, en toen kleedde ze me om naar de tweede shootoutfit. Wederom weer een van nOeser. Ik vind het echt geen probleem om op de foto gezet te worden, maar juist hartstikke gezellig altijd. De tweede outfit bestond uit een rood met wit gestreept shirt, een stippenrokje, hoge roze kniekousen met rode strikjes, hetzelfde vest als outfit 1 en een leuke haarband van nOeser. Je kunt denk ik wel merken dat mama gék is op nOeser?


We shooten nog wat leuke foto’s en toen waren we er alle drie wel een beetje klaar mee. Omdat ik zo goed mijn best had gedaan mocht ik van mama een heerlijke kaasstengel van Bakker Bart. Dat was feest. Het was een super gezellige ochtend met mama en Mirthe en ik heb nu alweer zin om de volgende keer op de foto te gaan. Alle foto’s die we hebben gemaakt zijn nu/binnenkort te vinden op mijn Instagram account: Hippe Pip. Wil jij me ook even volgen? Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en mijn belevenissen!

Veel Liefs

Pip